Laminaat

Stoffeerbedrijf Harms in Gieten (3)

Laminaat heeft zich allang onderscheiden van zijn natuurlijke voorgangers parket en massief houten vloeren. Dit met name door haar hoge belastbaarheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor het ook geschikt is  voor sterke belasting in intensief gebruikte ruimtes. Vandaag de dag wordt laminaat meer dan  ooit op waarde geschat en geldt het als een prima alternatief voor echte houtvloeren.

Onze laminaatvloeren zijn van het duitse merk Parador. Voor hun enorme collectie lieten de ontwerpers zich inspireren door de natuur met originele materialen en fascinerende decors. En alles volgens de laatste trends. De modernste technische know-how zorgt ervoor dat er authentieke interpretaties van hoogwaardige houtsoorten worden geproduceerd. Maar ook andere materialen zoals beton of steen worden natuurgetrouw omgezet in laminaat. Parador staat daarbij garant voor de allerhoogste product- en fabricagekwaliteit. Prachtige kwaliteit van Duitse makelaardij! Uniclic verbindingen zorgen voor minimale naadvorming tussen de laminaatstroken.

Bij de collectie hebben internationale topdesigners hun creativiteit de loop gelaten. Het resultaat is een schitterende verzameling vloeren in kunstdrukkwaliteit met de hoogste kleurenpracht en intensiteit.